Find money for your project

Check if your municipality offers access here
Fotball-lag som tøyer ut

Hva er Tilskuddsportalen?

Trenger fotball-laget til poden nye drakter? Hvem gir støtte til utbedring av friluftsområder? Hvilke støtteordninger finnes innen kultur? Vi har svarene!

Tilskuddsportalen er et verktøy for deg som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til dine prosjekt. Vi gir deg en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner, og du kan søke etter støtteordninger og tilskudd i mange ulike kategorier. Vi oppdaterer informasjon om tilskuddene automatisk (via vår informasjonsrobot) og innholdet kontrolleres manuelt av vårt team. Du kommer derfor i forkant av søknadsarbeidet og kan få flere ideer til finansiering.

Hvorfor velge Tilskuddsportalen?

Kommuner som inngår avtale om Tilskuddsportalen, gir gratis tilgang for alle lokale lag og foreninger i den samme kommunen. God arbeidsstøtte med søkefunksjon, katalog, kalender og lagring av favoritt-tilskudd.

Du får varsel om søknadsfrister for dine favoritt-tilskudd Mulighet for å dele og diskutere ideer med andre Ca 150 norske kommuner og landsdekkende organisasjoner tilbyr i dag tilgang til Tilskuddsportalen til sine ansatte og lokale lag og foreninger. Hvis din kommune eller virksomhet ikke abonnerer på portalen, ta kontakt med oss om mer informasjon!

Tilskuddsportalen utvikles og leveres av Osint Analytics og du kan lese mer om Osint Analytics på www.osintanalytics.com (kun på engelsk)

Team som jobber sammen på kontor

Municipalities

Support

Support

If you have technical questions or general support requests, please take a look at our support

support@tilskuddsportalen.no
Salg

Sale

Our sales department helps you with price requests, demos and other product questions

jorn@tilskuddsportalen.no